Termékek Menü

AL-KO Classic Plus 4.65 SP-S önjáró benzines fűnyíró

Ár:
79.900 Ft (62.913 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: al-ko-113262
Cikkszám: al-ko-classic-plus-4.65-sp-s-funyiro
Elérhetőség: kifutott termék
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AL-KO

Leírás és Paraméterek

AL-KO Classic Plus 4.65 SP-S önjáró fűnyíró terméktulajdonságok:

Ez az AL-KO benzinmotoros fűnyíró vágószélessége és motorteljesítménye alapján közepes-nagyobb méretű (1400m2)-es kertek gyepfelületének ápolására alkalmas. Classic Plus sorozat, ami az alacsony árfekvés mellett a stabil működést helyezi előtérbe, némileg csökkentve a felszereltséget. 2015 évi modell, AL-KO motorral és szövet fűgyűjtővel.

Hátsókerék hajtás 1-fokozat. Az AL-KO önjáró fűnyírók hátó kerék hajtásúak, ez a változat fix sebességű, kb 3,5 km/h. Ez a legkényelmesebb tempó a legtöbb ember számára.

Kettő az egyben funkció:

  • Fűnyírás, hagyományos módon fűgyűjtő nélkül, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
  • Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.

AL-KO acéllemezház a tartós működtetésért. A korróziógátlás érdekében a fűnyíró háza porszórt, ami tartósabb bevonatot képez a festésnél. Mivel fűnyírás közben az összevágott fűből csersav rakódik a fűnyíró alkatrészeire, a használat utáni alapos tisztítással növelhető a fűnyíróház élettartama.

Dupla golyóscsapágyazással ellátott  gyepkímélő XL kerekek –hosszú élettartam, könnyű haladás. Ha a fűnyíró kerekeit a külső és belső oldalukon is csapágyazzák, azzal megnő a fűnyírókerék terhelhetősége, valamint sokkal stabilabbá válik a fűnyíró menet közbeni iránytartása. A széles fűnyírókerekek nem tapossák le a füvet, nem marad csík utánuk, a bordázott gumifelület pedig jobb tapadást eredményez. Ennek az önjáró fűnyírók esetén van igazán jelentősége, de a hagyományos modellek esetén is fontos, hogy guruljon a fűnyírókerék és ne csússzon.

Új, AL-KO TECH 135 OHV motor, ami 3 év fejlesztés és tesztelés után kerül forgalomba, hogy tartósságban és teljesítményben felülmúlja az eddigi motorokat. QSS - Quick Start System - rendszerű, azaz szivató vagy nyomós üzemanyag pumpa nélkül is könnyen indítható fűnyírómotor. Különösen jók a lejtőn végzett fűnyíráshoz, tartósan 20° döntéssel üzemeltethető 60 percig, rövid ideig 30° döntéssel 3 percig. OHV motor alacsony zajszinttel, és környezetbarát károsanyag kibocsájtással. Nagyobb teljesítmény, alacsonyabb fogyasztás.

Aszimmetrikus AL-KO fűnyíróházzal, ami azt jelenti, hogy a fűnyíró háza nem szimmetrikusan helyezkedik el a négy kerék között, hanem egy kissé eltolva az egyik oldal felé. Ennek eredményeként a fűnyíróház oldalra "kilóg" az oldalsó kerekek síkjából. Ennek következtében a fűnyíró teljesen levágja a füvet a kerítések mellett, vagy a fák, oszlopok körül is.

Ergonómikus, kengyeles kapcsoló, ami mindkét irányból elérhető, így a fűnyíró jobbról és balról egyaránt tolható. Csavaros megoldású, kétfokozatú tolókar magasságállítás a kényelmes használatért. A fűnyíró elejére szerelt fogantyú könnyebb hordozhatóságot biztosít, valamint fűnyírás közben segít a fűnyírót átmozdítani a talaj egyenetlenségein.

Motorolaj nélkül szállítva. Az első használat előtti olajfeltöltés a felhasználó kötelezettsége!

Az AL-KO Classic Plus 4.65 SP-S önjáró fűnyíró minőségét garantálja a gyártó és forgalmazó: AL-KO Geräte Gmbh, Kötz, Németország

Fűnyírásra ajánlott terület 1400 m2
Fűnyíró üzem önjáró fűnyíró, 1 sebességű.
AL-KO Classic Plus 4.65 SP-S fűnyíró motor AL-KO TECH 135 OHV, 2.0 kW/2900 rpm
Fűnyíró vágószélesség 46 cm
Fűgyűjtő űrtartalom 65 liter, szövet anyagú.
Fűnyírás magasságállítás központi, 7 fokozatú
Fűnyírás vágásmagasság 25-70 mm
Fűnyírókerekek golyóscsapágyazott, elöl 200 mm, hátul 250 mm
Tolókar magasság állítás 2 fokozatban
Fűnyíróház anyaga porszórt acéllemez.
Garanciaidő 1 év, internetes regisztrációval 3 év, az AL-KO motorra is
Súly 36 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

AL-KO benzinmotoros fűnyíró 46 cm vágószélességgel, 125 cm3 Briggs motorral. 3 funkciós fűnyíró: fűnyírás, fűgyűjtés, mulcsozás.

kifutott termék
79.900 Ft

AL-KO elektromos fűnyíró 1600W motorral és 46 cm vágásszélességgel.

kifutott termék
79.990 Ft

AL-KO benzinmotoros fűnyíró 46 cm vágószélességgel, 140 cm3 AL-KO motorral. 3 funkciós fűnyíró: fűnyírás, fűgyűjtés, mulcsozás.

kifutott termék
77.990 Ft