Termékek Menü

AL-KO Classic Plus 51.5 SP-B önjáró benzines fűnyíró

Ár:
129.900 Ft (102.283 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: al-ko-119688
Cikkszám: al-ko-classic-plus-51.5-sp-b-onjaro-benzines-funyiro
Elérhetőség: kifutott termék
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AL-KO

Leírás és Paraméterek

AL-KO Classic Plus 51.5 SP-B önjáró benzines fűnyíró terméktulajdonságok:

AL-KO 2015 évi fűnyíró 51 cm vágószélességgel Briggs and Stratton motorral. Classic sorozat, azaz elsősorban a gazdaságos kialakítás és a megbízhatóság a hangsúlyos ennél a fűnyírónál. A régi AL-KO Silver Comfort sorozat alapján készült. Az AL-KO Classic Plus 51.5 VS-B önjáró fűnyíró egysebességű változata.

4 az egyben funkció:

  • Fűnyírás, hagyományos módon, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
  • Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.
  • Mulcsozás, a mulcsozóék felhelyezése után a fűnyíró egészen apróra vágja a kaszálékot, amit szétszórva tápanyagként juttat vissza a földbe. Ez a legkörnyezetbarátabb fűnyírás, de ebben az esetben gyakrabban kell vágni a füvet.
  • Oldalkidobás, a felszerelhető terelő segítségével a fűnyíró oldalirányba szórja ki a levágott füvet. Ilyenkor nincs fűgyűjtés.

AL-KO Classic Plus 51.5 SP-B önjáró benzines fűnyíró megnövelt kidobónyílású acéllemezházzal a hatékony fűgyűjtés érdekében. AL-KO mérnöki újítás, aminek következtében a fűnyíróház megnövelt méretű és átalakított hátsó nyílásán keresztül hatékonyabb a fűgyűjtés.

65 l-es műanyag  fűgyűjtő telítettségkijelzővel. A telítettség jelző tényleg akkor jelez, amikor a fűnyíró fűgyűjtője teljesen megtelt. A műanyag fűgyűjtő alján vastagított "koptatóidom" található, ami emelkedőn használatkor - amikor a fűnyíró fűgyűjtő alja súrolja a földet - biztosítja a tartós használhatóságot.

Aszimmetrikus AL-KO fűnyíróházzal, ami azt jelenti, hogy a fűnyíró háza nem szimmetrikusan helyezkedik el a négy kerék között, hanem egy kissé eltolva az egyik oldal felé. Ennek eredményeként a fűnyíróház oldalra "kilóg" az oldalsó kerekek síkjából. Ennek következtében a fűnyíró teljesen levágja a füvet a kerítések mellett, vagy a fák, oszlopok körül is.

Központi vágásmagasság állítás a hátsó keréknél található állítókarral. Ez a fűnyíró 7 magassági fokozatban képes vágni a füvet.

Az AL-KO Classic 51.5 VS-B Plus önjáró fűnyíró ergonomikusan kialakított tolókarja komfortos puha fogantyúval szerelt, kényelmes és a fűnyíró rezgéseit is csillapítja. A fűnyíró tolókar tároláshoz, szállításhoz egyszerűen összehajtható.

Hátsókerékhajtás, egy sebességű önjáró benzines fűnyíró. Az AL-KO önjáró fűnyírók hátó kerék hajtásúak, ez az önjáró fűnyíró egy sebességű, kb 3,5 km/h, ami a legkényelmesebb tempó a legtöbb felhasználó számára.

Praktikus  elülső hordozófogantyúval. Ennél fogva könnyű megemelni az elejét,  A fűnyíró a tolókar összehajtása után egyszerűen a hátsó kerekére állítható. ebben a stabil állapotban kényelmesen tárolható, a fűnyíróház és a fűnyírókés tisztítható.

Golyóscsapágyazott kerekek –hosszú élettartam, könnyű haladás. A széles fűnyírókerekek nem tapossák le a füvet, nem marad csík utánuk.

Motorolaj nélkül szállítva. Az első használat előtti olajfeltöltés a felhasználó kötelezettsége!

Az AL-KO Classic Plus 51.5 SP-B önjáró fűnyíró minőségét garantálja a gyártó és forgalmazó: AL-KO Geräte Gmbh, Kötz, Németország

AL-KO Classic Plus 51.5 SP-B önjáró benzines fűnyíró motor Briggs&Stratton 625E, 150 cm3
Fűnyíró vágószélesség 51 cm
Fűnyíró vágásmagasság 3-8 cm
Magasságállítás központi fűnyíró vágásmagasság állítás 7 fokozatban
Fűgyűjtő űrtartalma 65 L, tartós műanyagból
Fűnyírókerekek elöl 200 mm, hátul 280mm, duplán golyóscsapágyazott
Egysebességű önjáró 3,5 km/h
Fűnyíróház anyaga acélházas
A fűnyíró súlya 33 kg, szállítási súlya 38 kg
Garancia 1év, internetes regisztrációval 3 év, a B&S motorra 1 év.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

AL-KO nyári fokozatú motorolaj, kifejezetten négyütemű motoros fűnyírókhoz. Űrtartalom 0,6 l, ami egy olajcseréhez szükséges mennyiség.

Raktáron, szállítás kb 3 nap
1.490 Ft

Hasonló termékek

AL-KO önjáró fűnyíró 46 cm vágószélességgel, 140 cm3 AL-KO motorral. 4 funkciós fűnyíró: fűnyírás, fűgyűjtés, mulcsozás, oldalkidobás.

kifutott termék
129.900 Ft

AL-KO szakkereskedői benzinmotoros fűnyíró. 2,3kW teljesítmény, 4 az egyben funkció (vágás, gyűjtés, mulcsozás, oldalkidobás). 46 cm-es vágószélességgel

kifutott termék
129.990 Ft

AL-KO önjáró fűnyíró 51 cm vágószélességgel, 160 cm3 AL-KO motorral. 4 funkciós fűnyíró: fűnyírás, fűgyűjtés, mulcsozás, oldalkidobás.

kifutott termék
134.900 Ft