Termékek Menü

AL-KO Comfort 34 E elektromos fűnyíró

Ár:
45.900 Ft
39.000 Ft (30.709 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 6.900 Ft
Gyártó cikkszám: al-ko-112857
Cikkszám: al-ko-comfort-34-e
Elérhetőség: Raktáron, szállítás kb 3 nap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AL-KO

Leírás és Paraméterek

AL-KO Comfort 34 E elektromos fűnyíró terméktulajdonságok:

AL-KO Comfort fűnyírócsalád tagja. Hagyományos, hosszú élettartamú aszinkron motorral szerelt, elektromos AL-KO fűnyíró. A stabil fűnyírómotor miatt, nagyobb a fűnyíró élettartama, jó a fűnyírás minősége. A fűnyíróház ék alakú geometriája miatt a bokrok alatti fűnyírás sem probléma, a szélekig nyírás pedig a fal melleti munkában jeleskedik.

Jó a súlyelosztása, amitől könnyű tolni, jó a fordulékonysága, és a fűnyírás közbeni egyenes úttartása. A  kis, de sok igazító vágást igénylő gyepekhez ajánlott, de már nagyobb területek fűnyírására is jól használható kertigép. Fűnyírás közben közel kell menni a fa tövéhez, vagy a kertítés széléhez? Ez az AL-KO fűnyíró az ék alakú fűnyíróházzal a megoldás az ilyen helyzetekre! Magas felszerletségével az egyik legjobb házkörüli munkára ajánlott fűnyíró.

Biztonsági kapcsolóval szerelt, ami probléma esetén azonnal leállítja a fűnyírót. Tolókarja összehajtható, így kis helyen tárolható, illetve könnyen szállítható, ha a telken, vagy a nagyinál kell füvet nyírni. Kapcsolója kényelmes, kengyeles változat, bármilyen szögből, bármelyik kézzel tertva jól használható. A kábeltartó fül pedig a hosszabbító elhelyezését teszi könnyebbé ezen a fűnyírón. A középső fülénél fogva lehet megemelni a fűnyírót, és a jó súlyelosztás miatt olyan könnyen lehet vinni, mint egy nagyobb táskát.

Ennek az AL-KO fűnyírónak a vágásmagasságát egy kar segítségével, központilag lehet állítani, az erős rugók miatt ez egy mozdulattal állítható be. A közpnti magasságállítás a fűnyíróházat emeli és süllyeszti, a fűnyírókerekek le, és visszapattintása szükségtelen, ezért a fűnyírókerekek rögzítése is stabilabb. A fűnyíró vágásmagassága hat fokozatban állítható.

Fűgyűjtő telítettség jelzővel szerelt. Amikor a fűgyűjtő megtelt, a fűgyűjtőn látható kis fül visszacsukódik, így jól látható mikor kell üríteni. Megtekinthető a "további képek" között.

Kettő az egyben funkció:

  • Fűnyírás, hagyományos módon fűgyűjtő nélkül, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
  • Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.

Az AL-KO Classic 3.2 E fűnyíróhoz hasonló, de növel teljesítményű és vágószélességű. Felszereltsége és kidolgozása jobb, így a magasabb minőségű, AL-KO Comfort  fűnyírók közé tartozik.

Az AL-KO Comfort 34E elektromos fűnyíró minőségét garantálja a gyártó és forgalmazó: AL-KO Geräte Gmbh, Kötz, Németország

AL-KO Comfort 34 E elektromos fűnyíró teljesítmény 1200W
Fűnyíró vágásszélesség 34 cm
Vágásmagasság állítás központilag állítható, hat fokozatban.
Vágásmagasság 28-68 mm
Fűgyűjtő 37L, műanyag
Fűnyíróház PP műanyag, időjárásálló
Fűnyírókerekek 150 mm elöl, 165 mm hátul
Fűnyírásra ajánlott terület 300 m2
Fűnyíró súlya 15 kg
Garancia 1 év, internetes regisztrációval 3 év minden AL-KO fűnyíró esetén

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

SZEZONVÉGI KIÁRUSÍTÁS ! CSAK 1 DB RENDELHETŐ !!!!

AL-KO elektromos fűnyíró 38 cm vágószélesség, 1300W teljesítmény.

szállítás kb 5-10 nap
39.900 Ft 29.900 Ft
AL-KO elektromos fűnyíró 32 cm vágószélesség, 1000W teljesítmény.
szállítás kb 5-10 nap
29.900 Ft