AL-KO Comfort 40 E elektromos fűnyíró

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
48.900 Ft (38.504 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: al-ko-112858
Cikkszám: al-ko-comfort-40-e-funyiro
Elérhetőség: szállítás kb 5-10 nap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AL-KO

Leírás és Paraméterek

AL-KO Comfort 40 E elektromos fűnyíró termékjellemzők:

AL-KO Comfort fűnyírócsalád nagyteljesítményű tagja. Hagyományos aszinkron motorral szerelt, elektromos AL-KO fűnyíró. A stabil fűnyírómotor miatt, nagyobb a fűnyíró élettartama, jó a fűnyírás minősége. A fűnyíróház ék alakú geometriája miatt a bokrok alatti fűnyírás sem probléma, a szélekig nyírás pedig a fal melleti munkában jeleskedik.

Jó a súlyelosztása, amitől könnyű tolni, jó a fordulékonysága, és a fűnyírás közbeni egyenes úttartása. Főként a közepes, nagyobb területek fűnyírására használható, de a furdulékonyságot igénylő munkákra is alkalmas kertigép. Nagy területet kell rendben tartani, és fűnyírás közben közel kell menni a fa tövéhez, vagy a kertítés széléhez? Ez az AL-KO fűnyíró a 40 cm vágásszélességgel, és az ék alakú fűnyíróházzal a megoldás az ilyen helyzetekre! Magas felszerletségével az egyik legjobb házkörüli munkára ajánlott fűnyíró.

AL-KO Comfort 40 E elektromos fűnyíró biztonsági kapcsolóval szerelt, ami probléma esetén azonnal leállítja a fűnyírót. Tolókarja összehajtható, így kis helyen tárolható, illetve könnyen szállítható, ha a telken, vagy a nagyinál kell füvet nyírni. Kapcsolója kényelmes, kengyeles változat, bármilyen szögből, bármelyik kézzel tertva jól használható. A kábeltartó fül pedig a hosszabbító elhelyezését teszi könnyebbé ezen a fűnyírón. A középső fülénél fogva lehet megemelni a fűnyírót, és a jó súlyelosztás miatt olyan könnyen lehet vinni, mint egy nagyobb táskát. A tolókar szöge állítható, így a fűnyírást végző személy igényeire állítható. Megtekinthető a "további képek" között.

Ennek az AL-KO fűnyírónak a vágásmagasságát egy kar segítségével, központilag lehet állítani, az erős rugók miatt ez egy mozdulattal állítható be. A közpnti magasságállítás a fűnyíróházat emeli és süllyeszti, a fűnyírókerekek le, és visszapattintása szükségtelen, ezért a fűnyírókerekek rögzítése is stabilabb. A fűnyíró vágásmagassága hat fokozatban állítható.

Fűgyűjtő telítettség jelzővel szerelt. Amikor a fűgyűjtő megtelt, a fűgyűjtőn látható kis fül visszacsukódik, így jól látható mikor kell üríteni.

Három az egyben funkció:

  • Fűnyírás, hagyományos módon, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
  • Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.
  • Mulcsozás, a mulcsozóék felhelyezése után a fűnyíró egészen apróra vágja a kaszálékot, amit szétszórva tápanyagként juttat vissza a földbe. Ez a legkörnyezetbarátabb fűnyírás, de ebben az esetben gyakrabban kell vágni a füvet.

A mulcsozás a mulcsozóék felhelyezésével végezhető, ekkor a mulcsék lezárja a fűnyíróház kivezető nyílását és addig keringteti a fűszálakat, ameddig apró kaszálékká nem aprítja. Megtekinthető a "további képek" között.

Az AL-KO Comfort 34 E fűnyírónak megfelelő, de növel teljesítményű és vágószélességű. Felszereltsége és használhatósága  jobb, így a magasabb minőségű, AL-KO Comfort  fűnyírók közé tartozik.

Az AL-KO Comfort 40E elektromos fűnyíró minőségét garantálja a gyártó és forgalmazó: AL-KO Geräte Gmbh, Kötz, Németország

A garancia 1 + 2 év, amiből a második és harmadik év internetes regisztrációhoz kötött. Ezt a regisztrációt a fűnyíró kiszállítása előtt elvégezzük Ön helyett.

 

 

AL-KO Comfort 40 E elektromos fűnyíró teljesítmény 1400W
Fűnyíró vágásszélesség 40 cm
Vágásmagasság állítás központilag állítható, hat fokozatban.
Vágásmagasság 28-68 mm
Fűgyűjtő 43L, műanyag
Fűnyíróház PP műanyag, időjárásálló
Fűnyírókerekek 165 mm elöl, 200 mm hátul
Fűnyírásra ajánlott terület 600 m2
Fűnyíró súlya 19 kg
Garancia 1 év, internetes regisztrációval 3 év minden AL-KO fűnyíró esetén
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

AL-KO kerti henger a tökéletesen egyenes gyepszőnyeg kialakítására.

szállítás kb 5-10 nap
29.900 Ft

Hálózati lengőcsatlakozós hosszabbító 20 m. Elektromos láncfűrészekhez, elektromos fűnyírókhoz használható.

szállítás kb 5-10 nap
7.990 Ft

Hasonló termékek

1600 Wattos AL-KO elektromos fűnyíró, 700 m2 felületű gyepekhez.

szállítás kb 5-10 nap
47.900 Ft

AL-KO elektromos fűnyíró, hagyományos motorral, 1200W teljesítménnyel és 34 cm vágószélességgel.

Raktáron, szállítás kb 3 nap
39.900 Ft

AL-KO elektromos fűnyíró 1400W teljesítménnyel, 38 cm vágószélességgel. 600 m2 területre ajánlott.

Német raktárban, kb 14 nap
39.900 Ft
Facebook like
AL-KO TOP DEALER minősített webáruház

AL-KO - Az életre szóló minőség!

Gyártók