Termékek Menü

AL-KO Drain 12000 Comfort szennyvízszivattyú

Ár:
24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: al-ko-112826
Cikkszám: alko-drain-12000
Elérhetőség: Raktáron, szállítás kb 3 nap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AL-KO

Leírás és Paraméterek

AL-KO Drain 12000 szennyvízszivattyú termékismertető:

Az AL-KO új, Red-Silver sorozatú szennyvízszivattyúinak tervezésénél az elsődleges szempont - az ár megtartása mellett - az élettartam megnövelése volt. A Drain 12000 búvárszivattyú is ennek megfelelő fejlesztéseket kapott.

Gondozásmentes motorral és, rozsdamentes tengellyel építették meg, Az áttervezett tömítésrendszer biztosítja a szivattyú vízmentességét. Az ütődések kivédésére a szivattyú háza üvegszál erősítésű polipropilénből készült. Az új felépítés az AL-KO szennyvízszivattyúknak igazán hosszú élettartamot biztosít.

A szivattyú csatlakozó könyök felfogatása is megváltozott, szabadon elfordíthatóvá vált. Ezzel elkerülhető a csatlakozó öntözőcső megtörése, feszülése. A csatlakozókönyökre 1" és 3/4" méretű tömlő is rögzíthető. Természetesen a szűkebb keresztmetszetű locsolótömlő teljesítménycsökkenéssel jár, ezért lehetőség szerint 1" tömlőt ajánlott használni.

AZ AL-KO Drain 12000 szennyvízszivattyú 30 mm nagyságú lebegő szennyeződéseket, részecskéket is képes továbbítani. Ez köszönhető a nagy szívónyílásnak és a szivattyú Vortex járókerék-geometriának.

Az AL-KO búvárszivattyú és szennyvízszivattyú között a legfontosabb különbség az, hogy a szennyezett vizes, AL-KO DRAIN jelzésű szivattyúk képesek 30 mm szennyeződések továbbítására, de ebből következően 3-5 cm a visszahagyott vízszintjük. A tiszta vízre tervezett, AL-KO SUB jelzésű szivattyúk 3 mm visszamaradó vízszintig tudják leszívni a vizet, és kisebb motorteljesítményre van szükségük a megfelelő emelőmagasság elérésére. Ennek oka az, hogy a szennyvízszivattyúk járókereke eltér a tiszta vizes szivattyúkétól. A megfelelő szivattyú kiválasztásánál ezt figyelembe kell venni.

Ez a szennyvízszivattyú átemelő rendszerű, nagyobb vízmennyiséget továbbít, de kis nyomással, ezért öntözésre nem alkalmas!

A Drain 12000 búvárszivattyú minőségét garantálja a gyártó és forgalmazó: AL-KO Geräte Gmbh, Kötz, Németország

AL-KO Drain 10000 szennyvízszivattyú motorteljesítmény 850 W
Szivattyú max. emelőmagasság 10 m
Bemerítési mélység max. 5 m
Átszivattyúzható szemcseméret max. 30 mm
Max. szállított vízmennyiség 12000 l/h
Csatlakozó könyök 5/4", menetes
Használható tömlőátmérő 1" és 3/4"
Hálózati kábel hossza 10 m
Szivattyú súly 7 kg
Garancia 3 év minden AL-KO szivattyúra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

AL-KO búvárszivattyú állítható szívónyílással. 650 W teljesítmény és 10500 l/h vízszállítás.

Raktáron, szállítás kb 3 nap
41.900 Ft