AL-KO HW 6000 FMS Premium hidrofor, házi vízmű

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
124.900 Ft (98.346 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: al-ko-112852
Cikkszám: al-ko-hw-6000-fms-hidrofor
Elérhetőség: szállítás kb 5-10 nap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AL-KO

Leírás és Paraméterek

AL-KO HW 6000 FMS házi vízmű terméktulajdonságok.:

AL-KO házi vízmű lakóépületek vízelláátására, öntözésre, locsolásra. Működési elve az, hogy a tartályban tárol egy meghatározott mennyiségű vizet. A vízcsap megnyitásával a tartály leürül, a víznyomás lecsökken és a házi vízmű szivattyúja bekapcsol, a tartály újbóli feltöltésével a víznyomás megnő, és a szivattyú kikapcsol. A házi vízmű fő egysége egy AL-KO kerti szivattyú.

Ennek a szivattyúnak a megtervezésekor - éppen ezért - a legfontosabb az öntözéshez, vízellátáshoz szükséges nyomás létrehozása volt. A szivattyúháza üvegszál erősítésű műanyag, amiben a szívó és nyomóoldali csatlakozók strapabíró, menetes rézidomokkal lettek kiképezve. Önfelszívó szivattyú, használat előtt a szivattyúházat fel kell tölteni a töltőnyíláson keresztül. "Jet" rendszerű szivattyúházzal és járókerékkel rendelkezik. Beépített visszacsapószeleppel rendelkezik, ami kényelmesebbé és egyszerűbben használhatóvá teszi. Nagy teljesítményű házi vízmű, nagyobb vízhálózat ellátására, nagyobb méretű kertek öntözésére ajánlott. Több járókerékkel szerelt szivattyúja gázos vízre nem használható!

Ez a hidrofor szivattyú XXL vízszűrővel szerelt, ami megvédi a lebegő szennyeződésektől és a homokszemcséktől. A mellékelt kulcs segítségével a szűrő üvegbúrája könnyedén lecsavarozható, és a szivattyú szűrője tisztítható, cserélhető.

A beépített FMS - "FlowMeasurementSystem" rendszer megvédi a szivattyú belső szerkezetét a szárazonfutás okozta károktól. Ha a szivattyún nem folyik át víz, az elektronika leállítja mielőtt károsodhatna. Az FMS rendszer digitális kijelzővel rendelkezik, amiről leolvashatók a hidrofor működés közbeni főbb paraméterei, szükség esetén az üzemállapot módosítható is. Ennek a rendszernek a része az ECO beállítási lehetőség is, amikor a hidrofor fogyasztása 15%-al is csökkenhet, valamint az elektronikus tartálynyomás-figyelő is.

Az AL-KO HW 6000 FMS házi vízmű víztartálya rozsdamentes acéllemez, ami nedves, párás környezetnek jobban ellenáll. 5 lépcsős szivattyú, azaz 5 egymás után épített járókerék fokozza a víznyomást és vízhozamot.

A hidrofor használható:

  • Házak, nyaralók és egyéb lakóépületek vízellátása.
  • Öntözéshez és locsoláshoz, akár öntözőrendszerekhez is..
  • Vízvételezéshez kutakból, esővíztároló-hordókból és ciszternából.
  • Kerti zuhanyok és gyepöntöző berendezések víznyomásának fokozására.

Figyelem!

Téli hidegben a szivattyúfejben visszamaradó víz megfagy, ami megrepesztheti a szivattyúházat, illetve károsíthatja a szivattyú belső szerkezetét. A szivattyút mindenképpen vízmentesíteni kell, de legjobb fagymentes helyen tárolni!

A HW 6000 FMS házi vízmű minőségét garantálja a gyártó és forgalmazó: AL-KO Geräte Gmbh, Kötz, Németország

AL-KO HW 6000 FMS házi vízmű teljesítmény 1400 W
Víztartály térfogata 20 liter
Max. szívási mélység 8 m
Maximális emelési magasság 60 méter, azaz 6 bar nyomás
Maximális vízszállítás 6000 liter/h
Szivattyú csatlakozás 1" a szívó és a nyomóoldalon is.
Szivattyúház kialakítás XXL vízszűrővel szerelt, üvegszál erősítésű műanyag
Hidrofor vezérlés LCD kijelzős Flow-Control rendszer és visszacsapó szelep
Szivattyú kialakítás 5 lépcsős, azaz 5 járókerekes nyomásfokozó
Súly 21 kg
Garancia 3 év
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

AL-KO házi vízmű, automata szivattyú 1400W teljesítménnyel, vízszűrővel, lábszeleppel, 5 lépcsős szivattyúval és beépített nyomásvezérléssel. Tartály nélküli hidrofor.

szállítás kb 5-10 nap
119.900 Ft

Prémium minőségű AL-KO házi vízmű, 1300W teljesítménnyel, 4500 liter/h vízszállítással és elektronikus motorvezérléssel (FMS).

 

szállítás kb 5-10 nap
109.900 Ft

AL-KO házi vízmű beépített vízszűrővel, lábszeleppel és LED kijelzővel. 1300 W teljesítmény és 4500 liter/h vízszállítás.

szállítás kb 5-10 nap
91.900 Ft
AL-KO TOP DEALER minősített webáruház

AL-KO - Az életre szóló minőség!

Gyártók