AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízmű, automata szivattyú

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
119.900 Ft (94.409 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: al-ko-113141
Cikkszám: al-ko-hwa-6000-5-szivattyu
Elérhetőség: szállítás kb 5-10 nap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AL-KO

Leírás és Paraméterek

AL-KO HWA 6000/5 házi vízmű, automata szivattyú terméktulajdonságok:

Speciális kialakítású AL-KO szivattyú. A szivattyúba beépítésre került egy komplett hydrocontrol egység, azaz a hidroforokhoz hasonlóan nyomásvezérelt. A csap megnyitására leesik a vízvezetékben a nyomás és az automatika bekapcsolja a szivattyút, a csap elzárására pedig leállítja. A vezérlés része továbbá a szivattyút védő szárazon futás kapcsoló, ami szívott víz hiányában leállítja azt, valamint beépített visszacsapó szelep is. A szivattyú vezérlőrendszer digitális kijelzővel rendelkezik, amiről leolvashatók a hidrofor működés közbeni főbb paraméterei, szükség esetén az üzemállapot módosítható is.

A szivattyúháza üvegszál erősítésű műanyag, amiben a szívó és nyomóoldali csatlakozók strapabíró, menetes rézidomokkal lettek kiképezve. Önfelszívó szivattyú, használat előtt a szivattyúházat fel kell tölteni a töltőnyíláson keresztül. A több járókerék miatt gázos vízre nem használható!

A nagyméretű XXL-vízszűrő megóvja a szivattyút és a a visszacsapó szelepet a szennyeződésektől, így biztosítva a hosszú élettartamot. A vízszűrő betét kivehető és tisztítható, szükség esetén cserélhető. A csréhez szükséges szerelőkulcs tartozékként van leszállítva.

 Az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízmű automata szivattyú 5 lépcsős szivattyú, az 5 egymás után elhelyezett járókerék hatékonyan fokozza a víz nyomását, ezzel kimondottan alkalmas automata öntözőrendszerek alapegységének.

Figyelem!

Téli hidegben a szivattyúfejben visszamaradó víz megfagy, ami megrepesztheti a szivattyúházat, illetve károsíthatja a szivattyú belső szerkezetét. A szivattyút mindenképpen vízmentesíteni kell, de legjobb fagymentes helyen tárolni!

A HWA 6000-5 Premium házi vízmű minőségét garantálja a gyártó és forgalmazó: AL-KO Geräte Gmbh, Kötz, Németország

AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízmű, automata szivattyú kialakítása Beépített nyomáskapcsolóval vezérelt, automata.
Szivattyú motor teljesítmény 1400 W
Max. emelőmagasság 60 m, azaz 6 bar.
Max. szállított mennyiség 6000 l/h
Maximális szívómélység 8 m
Szivattyú tömlőcsatlakozások 1" a szívóoldalon és 1" a nyomóoldalon, belső menetes.
Szivattyú járókereke száma 5 járókerekes.
Szivattyú súlya 15 kg
Garancia 3 év
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Prémium minőségű AL-KO házi vízmű 1400W teljeítménnyel, 6000 liter/h vízszállítással és elektronikus motorvezérléssel (FMS).

szállítás kb 5-10 nap
124.900 Ft

Prémium minőségű AL-KO házi vízmű, 1300W teljesítménnyel, 4500 liter/h vízszállítással és elektronikus motorvezérléssel (FMS).

 

szállítás kb 5-10 nap
109.900 Ft

AL-KO házi vízmű beépített vízszűrővel, lábszeleppel és LED kijelzővel. 1300 W teljesítmény és 4500 liter/h vízszállítás.

szállítás kb 5-10 nap
91.900 Ft
AL-KO TOP DEALER minősített webáruház

AL-KO - Az életre szóló minőség!

Gyártók