AL-KO TWIN 14000 Combi Prémium búvárszivattyú

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: al-ko-112831
Cikkszám: alko-twin-14000-buvarszivattyu
Elérhetőség: szállítás kb 5-10 nap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AL-KO

Leírás és Paraméterek

AL-KO Twin 14000 szennyvíz és búvárszivattyú termékismertető:

Az AL-KO új, Red-Silver sorozatú szennyvízszivattyúinak tervezésénél az elsődleges szempont - az ár megtartása mellett - az élettartam megnövelése volt. A Twin 14000 szennyvíz és búvárszivattyú is ennek megfelelő fejlesztéseket kapott.

Különleges felépítésű búvárszivattyú, amely egyaránt használható tiszta víz és szennyezett víz továbbítására. A szivattyú alsó idoma, a szoknyarész lefelé vagy felfelé állítható és egy alsó és egy felső pontban rögzíthető, így a szívónyílás mérete állítható. A szivattyú szoknyaidom alsó rögzítésekor, azaz a nagy szívónyílás esetén szennyvízszivattyúként használható, felső állásban kis szívónyílás esetén tiszta vizes búvárszivattyúként. Az állítható idom mellett a Vortex járókerék egyedi kialakítása teszi lehetővé a kombinált üzemmódot. Ebben több a "DS-DuoSuctionSystem" rendszerű búvárszivattyúktól, ahol az állítható szoknyaidom csak a nagyobb szivattyúzott vízmennyiség vagy vagy igen kis visszamaradó vízszint közötti választást teszi lehetővé.

Gondozásmentes motorral, karbantartásmentes csapággyal és, rozsdamentes tengellyel építették meg, Az áttervezett három lépcsős tömítésrendszer biztosítja a szivattyú vízmentességét. Az ütődések kivédésére a szivattyú háza üvegszál erősítésű polipropilénből készült. Az új felépítés az AL-KO szennyvízszivattyúknak igazán hosszú élettartamot biztosít. A szintszabályzás beépített úszókapcsolóval történik, ami lehetővé teszi a szűkebb aknákban elhelyezést is.

A szivattyú csatlakozó könyök felfogatása is megváltozott, szabadon elfordíthatóvá vált. Ezzel elkerülhető a csatlakozó öntözőcső megtörése, feszülése. A csatlakozókönyökre 1" és 3/4" méretű tömlő is rögzíthető. Természetesen a szűkebb keresztmetszetű locsolótömlő teljesítménycsökkenéssel jár, ezért lehetőség szerint 1" tömlőt ajánlott használni.

AZ AL-KO Twin 14000 szennyvízszivattyú 30 mm nagyságú lebegő szennyeződéseket, részecskéket is képes továbbítani. Ez köszönhető a nagy szívónyílásnak és a szivattyú Vortex járókerék-geometriának.

Az AL-KO búvárszivattyú és szennyvízszivattyú között a legfontosabb különbség az, hogy a szennyezett vizes, AL-KO DRAIN jelzésű szivattyúk képesek 30 mm szennyeződések továbbítására, de ebből következően 3-5 cm a visszahagyott vízszintjük. A tiszta vízre tervezett, AL-KO SUB jelzésű szivattyúk 3 mm visszamaradó vízszintig tudják leszívni a vizet, és kisebb motorteljesítményre van szükségük a megfelelő emelőmagasság elérésére. Ennek oka az, hogy a szennyvízszivattyúk járókereke eltér a tiszta vizes szivattyúkétól. A megfelelő szivattyú kiválasztásánál ezt figyelembe kell venni.

Mivel az AL-KO Twin búvárszivattyúk kombinált üzeműek, így egy készülékben szennyvíz és búvárszivattyúk is.

Ez a szennyvízszivattyú átemelő rendszerű, nagyobb vízmennyiséget továbbít, de kis nyomással, ezért öntözésre nem alkalmas!

A Twin 14000 Premium búvárszivattyú minőségét garantálja a gyártó és forgalmazó: AL-KO Geräte Gmbh, Kötz, Németország

 

 

 

AL-KO Twin 14000 szennyvízszivattyú motorteljesítmény 1000 W
Szivattyú max. emelőmagasság 10 m
Bemerítési mélység max. 5 m
Átszivattyúzható szemcseméret max. 30 mm
Max. szállított vízmennyiség 15000 l/h
Csatlakozó könyök 5/4", menetes
Használható tömlőátmérő 1" és 3/4"
Hálózati kábel hossza 10 m
Szivattyú súly 9 kg
Garancia 3 év minden AL-KO szivattyúra.
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

AL-KO nagyteljesítményű inox szennyvízszivattyú. 1100 W teljesítmény 15000 l/h vízszállítás.

szállítás kb 5-10 nap
39.900 Ft

AL-KO szennyvízszivattyú inox házzal. 750W teljesítmány és max. 10000 l/h vízszállítás.

szállítás kb 5-10 nap
37.900 Ft

AL-KO búvárszivattyú állítható szívónyílással. 650 W teljesítmény és 10500 l/h vízszállítás.

Raktáron, szállítás kb 3 nap
36.900 Ft