Termékek Menü

AL-KO 46.3 P-A Highline Edition motoros fűnyíró AL-KO motorral

Ár:
77.990 Ft (61.409 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: al-ko-119473
Cikkszám: al-ko-46-3-p-a-highline-edition
Elérhetőség: kifutott termék
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AL-KO

Leírás és Paraméterek

AL-KO Highline Edition fűnyíró, ami a kifutó Silver Comfort fűnyírókat felváltó, továbbfejlesztett modell. 1100 m2 területre ajánlott, azaz ez a közepes méretű kertek fűnyírója. Az átlagos vágásszélesség a hatékony fűnyírást és az igazító munkát is szolgálja, az aszimetrikus fűnyíróház itt is lehetővé teszi a szegélyekig, szélekig tartó fűnyírást. Az AL-KO Highline Edition fűnyírók a csúcsminőségű Highline sorozat egyszerűsített, olcsóbbá tett változatai. Funkcionalitásban nagyban hasonlóak, de kényelmi felszerelésban alacsonyabbak. Anyagfelhasználásuk, szerelési minőségük normál, jó minőség.

Új, AL-KO PRO 140 QSS motor, ami 3 év fejlesztés és tesztelés után kerül forgalomba, hogy tartósságban és teljesítményben felülmúlja az eddigi motorokat. QSS - Quick Start System - rendszerű, azaz szivató vagy nyomós üzemanyag pumpa nélkül is könnyen indítható fűnyírómotor. Különösen jók a lejtőn végzett fűnyíráshoz, tartósan 20° döntéssel üzemeltethető 60 percig, rövid ideig 30° döntéssel 3 percig. OHV motor alacsony zajszinttel, és környezetbarát károsanyag kibocsájtással. Nagyobb teljesítmény, alacsonyabb fogyasztás.

Három az egyben funkció:

  • Fűnyírás, hagyományos módon fűgyűjtő nélkül, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
  • Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.
  • Mulcsozás, a mulcsozóék felhelyezése után a fűnyíró egészen apróra vágja a kaszálékot, amit szétszórva tápanyagként juttat vissza a földbe. Ez a legkörnyezetbarátabb fűnyírás, de ebben az esetben gyakrabban kell vágni a füvet.

AL-KO AIRFLOW acéllemezház  a jobb vágás és begyűjtés érdekében. AL-KO mérnöki újítás, aminek következtében a fűnyíróház megnövelt méretű és átalakított hátsó nyílásán keresztül sokkal hatékonyabb a fűgyűjtés. A nehezebb részek a gyűjtő aljára rakódnak, a könnyebbek a felső részébe. Ez a fűnyíró tökéletesen megtölti a fűgyűjtőt.

60 L-es  fűgyűjtő telítettségkijelzővel, EasyClick  fűgyűjtő rögzítés. A telítettség jelző tényleg akkor jelez, amikor a fűnyíró fűgyűjtője teljesen megtelt. Az AL-KO EasyClick fűgyűjtő-rögzítés segítségével végre végtelenül egyszerűvé vált a fűgyűjtő visszahelyezése, mert a vezetővállak pontosan a helyükre vezetik a tartófüleket. Merev, műanyag fűgyűjtővel, mert ezzel lehet a leghatékonyabban megoldani a fűgyűjtést.

Kerekenkénti vágásmagasság állítás, a hátsó keréknél és az első kerekeknél található állítókarral. Ez a fűnyíró 7 magassági fokozatban képes vágni a füvet.

Aszimmetrikus AL-KO fűnyíróházzal, ami azt jelenti, hogy a fűnyíró háza nem szimmetrikusan helyezkedik el a négy kerék között, hanem egy kissé eltolva az egyik oldal felé. Ennek eredményeként a fűnyíróház oldalra "kilóg" az oldalsó kerekek síkjából. Ennek következtében a fűnyíró teljesen levágja a füvet a kerítések mellett, vagy a fák, oszlopok körül is.

Ergonomikusan kialakított vezetőkar komfortos, puha fogantyúval, a kényelmes fűnyírásért. A fűnyíró tolókar tároláshoz, szállításhoz egyszerűen összehajtható.

Jól kiegyensúlyozott fűnyíró. Az előnyös súlyelosztás és a nagy kerekek miatt könnyen tolható, jól irányítható és kitűnő az iránytartása.

Golyóscsapágyazott kerekek –hosszú élettartam, könnyű haladás. A széles fűnyírókerekek nem tapossák le a füvet, nem marad csík utánuk.

Made in Austria.

 

Fűnyírómotor AL-KO PRO 140 QSS sorozat, 140 cm3
Fűnyírásra ajánlott terület 1100m2
Fűnyíró vágószélesség 46 cm
Fűnyíró vágásmagasság 25-75 cm
Magasságállítás kerekenkénti fűnyíró vágásmagasság állítás 7 fokozatban
Fűgyűjtő űrtartalma 60 L, tartós műanyagból
Fűnyírókerekek elöl 180 mm, hátul 205 mm, golyóscsapágyazott
Fűnyíróház anyaga acélházas
A fűnyíró súlya 30 kg, szállítási súlya 33 kg
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

AL-KO nyári fokozatú motorolaj, kifejezetten négyütemű motoros fűnyírókhoz. Űrtartalom 0,6 l, ami egy olajcseréhez szükséges mennyiség.

Raktáron, szállítás kb 3 nap
1.490 Ft

Hasonló termékek

AL-KO benzines önjáró fűnyíró, 46 cm vágószélességgel, 1400m2 gyepfelület fűnyírására.

kifutott termék
79.900 Ft

AL-KO benzinmotoros fűnyíró 46 cm vágószélességgel, 125 cm3 Briggs motorral. 3 funkciós fűnyíró: fűnyírás, fűgyűjtés, mulcsozás.

kifutott termék
79.900 Ft

AL-KO elektromos fűnyíró 1600W motorral és 46 cm vágásszélességgel.

kifutott termék
79.990 Ft