Termékek Menü

AL-KO Highline 51.4 SP-A Edition önjáró motoros fűnyíró

Ár:
119.900 Ft (94.409 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: al-ko-119540
Cikkszám: al-ko-highline-51.4-sp-a-edition-funyiro
Elérhetőség: kifutott termék
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AL-KO

Leírás és Paraméterek

AL-KO Highline 51.4 SP-A Edition önjáró fűnyíró terméktulajdonságok:

Ez az AL-KO önjáró fűnyíró, a vágószélesség és motorteljesítmény alapján különösen alkalmas nagyobb méretű (1800m2-es) kertek gyepfelületének ápolására

Új, AL-KO PRO 160 QSS motort 3 évig fejlesztették és tesztelték, így tartósságában és teljesítményében felülmúlja az eddigi motorokat. QSS - Quick Start System - rendszerű, azaz szivató vagy nyomós üzemanyag pumpa nélkül is könnyen indítható fűnyírómotor. Különösen jók a lejtőn végzett fűnyíráshoz, tartósan 20° döntéssel üzemeltethető 60 percig, rövid ideig 30° döntéssel 3 percig. Nagyobb teljesítményű, alacsony fogyasztású, halk OHV motor.

Négy az egyben funkció:

  • Fűnyírás, hagyományos módon fűgyűjtő nélkül, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
  • Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.
  • Mulcsozás, a mulcsozóék felhelyezése után a fűnyíró egészen apróra vágja a kaszálékot, amit szétszórva tápanyagként juttat vissza a földbe. Ez a legkörnyezetbarátabb fűnyírás, de ebben az esetben gyakrabban kell vágni a füvet. A legszebb gyepszőnyeget mulcsozó fűnyírással lehet kialakítani.
  • Oldalkidobás, a felszerelhető terelő segítségével a fűnyíró oldalirányba szórja ki a levágott füvet. Ilyenkor nincs fűgyűjtés.

Aszimmetrikus AL-KO fűnyíróházzal, ami azt jelenti, hogy a fűnyíró háza nem szimmetrikusan helyezkedik el a négy kerék között, hanem egy kissé eltolva az egyik oldal felé. Ennek eredményeként a fűnyíróház oldalra "kilóg" az oldalsó kerekek síkjából. Ennek következtében a fűnyíró teljesen levágja a füvet a kerítések mellett, vagy a fák, oszlopok körül is.

Dupla golyóscsapágyazással ellátott  gyepkímélő XL kerekek –hosszú élettartam, könnyű haladás. Ha a fűnyíró kerekeit a külső és belső oldalukon is csapágyazzák, azzal megnő a fűnyírókerék terhelhetősége, valamint sokkal stabilabbá válik a fűnyíró menet közbeni iránytartása. A széles fűnyírókerekek nem tapossák le a füvet, nem marad csík utánuk, a bordázott gumifelület pedig jobb tapadást eredményez. Ennek az önjáró fűnyírók esetén van igazán jelentősége, de a hagyományos modellek esetén is fontos, hogy guruljon a fűnyírókerék és ne csússzon.

Beépített fűgyüjtő telítettségjelző. A telítettség jelző tényleg akkor jelez, amikor a fűnyíró fűgyűjtője teljesen megtelt. Az AL-KO EasyClick fűgyűjtő-rögzítés segítségével végre végtelenül egyszerűvé vált a fűgyűjtő visszahelyezése, mert a vezetővállak pontosan a helyükre vezetik a tartófüleket

Made in Austria

Fűnyírómotor AL-KO PRO 160 QSS sorozat, 2300W
Fűnyírásra ajánlott terület 1800m2
Fűnyíró vágószélesség 51 cm
Magasságállítás központi
Fűgyűjtő űrtartalma 60 L
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

AL-KO szakkereskedői benzinmotoros fűnyíró. 2,1kW teljesítmény, 3 az egyben funkció (vágás, gyűjtés, mulcsozás). 42 cm-es vágószélességgel
kifutott termék
119.990 Ft

AL-KO önjáró fűnyíró 51 cm vágószélességgel, 140 cm3 Briggs motorral. Fűnyíró funkciók: fűnyírás, fűgyűjtés, mulcsozás, oldalkidobás.

kifutott termék
124.900 Ft

AL-KO önjáró fűnyíró 51 cm vágószélességgel, 160 cm3 AL-KO motorral. Fűnyíró funkciók: fűnyírás, fűgyűjtés, mulcsozás, oldalkidobás. Speciális akció a készlet erejéig!!

kifutott termék
109.900 Ft